---
Спорт

Кіріл Осиченко — кандидат у майстри спорту з дзюдо

Кіріл Осиченко — кандидат у майстри спорту з дзюдо
28-30 вересня у місті Винниках Львівської області відбувся чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років (2007-2009 роки народження). Понад 620 найсильніших дзюдоїстів з усієї країни боролися за чемпіонське звання.
У складі збірної Кіровоградської області участь у цьому чемпіонаті взяли участь двоє дзюдоїстів зі Світловодська — Кіріл Осиченко та Іван Задніпрянець. Обидва спортсмени — вихованці Рудольфа Матвєєва, тренера комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 (директор Василь Мороз).

"Івану трохи не пощастило, — каже Рудольф Михайлович. — Перший бій він виграв, але другий виграти йому не вдалося, тож далі він не боровся".


Кіріл Осиченко виступав у ваговій категорії 90 кілограмів та серед 26 кандидатів своєї категорії він посів V місце.

"Кіріл пройшов досить великий бійцівський шлях, — розповідає Рудольф Матвєєв. — Він розпочав боротьбу за бронзову медаль, але, на жаль, йому трішки не вистачило досвіду. З 26 учасників в його вагової категорії Кіріл посів V місце, що на цьому турнірі стало найкращим результатом серед учасників збірної Кіровоградської області. Своїм результатом Кіріл Осиченко здобув звання — кандидата у майстри спорту України. Будемо і надалі з ним працювати. Я впевнений, він стане хорошим майстром спорту".

"ВК" у PDF