---
Спорт

Світловодські дзюдоїсти продовжують виборювати чемпіонські звання

Світловодські дзюдоїсти продовжують виборювати чемпіонські звання 28 квітня у місті Черкасах, у Палаці спорту "Будівельник", відбувся Всеукраїнський турнір із дзюдо "Естафета поколінь" на честь пам’яті Героя АТО, генерал-майора Ігоря Момота та інших Героїв. Участь у змаганнях взяли 258 спортсменів віком від 14 до 16 років.
Головним суддею змагань був суддя національної категорії, заслужений тренер України Віктор Король.

Підопічні Рудольфа Матвєєва (Світловодська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1, директор Василь Мороз) взяли участь у цьому турнірі та здобули призові місця.

І місце — Денис Кравченко (вагова категорія 60 кг);
І місце — Гліб Гончаренко (вагова категорія 32 кг);
І місце — Арсеній Желєзнов (вагова категорія 42 кг);
І місце — Захар Осиченко (вагова категорія 55 кг).

ІІІ місце — Артур Романченко (вагова категорія 50 кг);
ІІІ місце — Артем Комлик (вагова категорія 46 кг).

Світловодські дзюдоїсти продовжують виборювати чемпіонські звання

29 квітня вихованці Рудольфа Михайловича Кирило Осиченко, Іван Задніпрянець та Денис Кравченко взяли участь у чемпіонаті Кіровоградської області серед юнаків та дівчат 2008-2009, 2010-2011 років народження, який відбувся у Малій Висці. Участь у змаганнях взяли спортсмени з Малої Виски, Світловодська, Кропивницького, Олександрії, Голованівська, Помічної та Смоліного.

І місце — Кирило Осиченко (вагова категорія +81 кг);
І місце — Іван Задніпрянець (вагова категорія 73 кг).

Своїми результати світловодські чемпіони вибороли право представляти наше місто у складі збірної області на чемпіонаті України з дзюдо, який відбудеться 16-17 травня у місті Києві.




"ВК" у PDF