---
Суспільство

На добру пам’ять про Володимира

На добру пам’ять про Володимира
15 лютого у КНП «Онуфріївська ЦРЛ Кіровоградської області» відбулося відкриття оновленої після капітального ремонту палати для лікування ветеранів війни та учасників бойових дій.
Світла і простора (з двох палат зроблено одну), натяжні стелі, декоративна штукатурка стін, нове покриття підлоги, освітлення, великий санвузол з душовою кабіною, кімната для переодягання тощо.

Володимир Іванович Гога, який зробив ремонт, говорить:

— Робив усе, щоб хлопцям, які будуть лікуватися (звичайно, краще нехай усі будуть здорові), було комфортно. Ще планую придбати сюди гарний телевізор. І хочу, щоб люди добрим словом згадували мого сина Володимира, який загинув 19 червня 2022 року у російсько-українській війні… Усе, що роблю, задля світлої пам’яті сина.

Головний лікар Онуфріївської лікарні Лідія Іванченко подякувала Володимиру Івановичу за облаштовану для лікування учасників бойових дій палату та побажала йому і всій родині міцного здоров’я.

Дякували Володимиру Івановичу і побратими-афганці, які у всьому підтримують свого голову (спілка воїнів-інтернаціоналістів «Саланг»). Прозвучала подяка і від депутатського корпусу Онуфріївської селищної ради.

На заході була присутня маленька Іванка, донечка загиблого Володі Гоги, дуже схожа на тата, з такими ж небесно-голубими очима та мама героя.

Володимир Гога, учасник бойових дій в Афганістані, з болем говорить:

— Мій син Володимир відслужив у Збройних силах України, пройшов АТО, спортивний, легко орієнтувався у будь-якій складній ситуації, вважав, що його досвід буде цінним на війні. Тому, маючи інвалідність після АТО та маленьку донечку на руках, записався добровольцем… Він був справедливим і рішучим у всьому, відданим другом, завжди готовим прийти на виручку (так і робив усе своє коротке і яскраве життя).

Володимир Іванович купив машину за кордоном, наразі спеціалісти повністю перевіряють її технічний стан. Зовсім скоро вона поїде на передову. З портретом Володі… Він любив потужні машини, тож, нехай буде хлопцям для допомоги і захисту.

У цей день спілка воїнів-інтернаціоналістів «Саланг», як і кожного року, провела мітинг до 34 річниці виводу військ з Афганістану. Протягом усіх років не порушується традиція — об’їзд усіх населених пунктів Онуфріївщини та вшанування пам’яті побратимів. Усіх провідали, схилили голови в мовчанні, поклали квіти. Сивочолі афганці — молодим солдатам…

15 лютого — велике християнське свято – Стрітення. Нехай Господь зустріне та упокоїть душі загиблих воїнів у світлому, прекрасному місці.
На добру пам’ять про Володимира
На добру пам’ять про Володимира
На добру пам’ять про Володимира
На добру пам’ять про Володимира

"ВК" у PDF