---
Суспільство

У бою за Україну загинув Сергій Батяшов

У бою за Україну загинув Сергій Батяшов
Прощання з Народним Героєм України, ветераном російсько-української війни, громадським та військово-політичним діячем відбудеться завтра, 23 грудня, об 11:00, на центральній площі Світловодська.
Командир добровольчого батальйону "Торнадо", лейтенант Сергій Батяшов, який захищав Україну з 2014 року, загинув виконуючи бойове завдання 18 грудня 2022 року на Бахмутському напряму.

На сторінці Героя численні побратими та друзі висловлюють свої співчуття.

Микола Григоряк:
"На щиті Сергій Батяшов. З честю, як личить воїнові! Брате, ти гідно пройшов свій шлях! Шлях Воїна, шлах Козацького Отамана, шлях гідного Патріота Своєї Країни! Світла пам’ять тобі, БРАТЕ!"


Владислав Метельский:
"Братику, лети у вічність. Твої вчинки були надлюдські. Пам’ятаємо…"


Запасний Лозовий:
"Будь ласка, скажіть мені хтось, що це неправда… Батя – Сергійко Батяшов – неймовірна світла, добра людина з хоробрим серцем, істинний воїн, друг, який завжди поруч з тими, кому важко. Боляче, дуже боляче. Вічна тобі слава, братику".


Миколай Вікторович:
"Спочивай з миром, друже. Ти – Герой. Ми пишаємося твоїм подвигом".


Світлана Олішевська:
"Я дихати не можу… Як ти міг піти? Ти обіцяв бути тут. Обіцяв приїхати до мене. Як боляче… Боже, як же люто болить…"


Анна Русавська:
"Як так може бути? (…) В голові одразу безліч найприємніших спогадів і веселих моментів із часів юнацької дружби. Завжди усміхнений і з безмежно добрим поглядом. Ти приєднався до небесної зграї найкращих. Вічна слава тобі, Батя!"


Наталія Сергіївна:
"Любий друже, ясне сонечко наше Сергій Батяшов, я не вірю в те, що тебе більше немає. Дякую тобі за те, що ти був у моєму житті, за твої поради, підтримку і нашу мрію зустрітися в Харкові. Спочивай з миром, Батя. Світлої пам’яті".


Андрій Чечель:
"Захищаючи Україну загинув мій друг Сергій Батяшов. Ти назавжди залишишся в наших серцях. Щиро співчуваю рідним та близьким загиблого Героя! Вічна та світла пам’ять Герою України!"


Ольга Худим:
"Це ж неправда, так? Вчора лише коментувала його свіжий пост… просто то помилка і завтра він напише новий із фото і посмішкою. Сергій, Батя… Душу переповнює ненависть і вона навіки до клятих росіян".


Катерина Коваль:
"Сергій Батяшов навічно з нами. Немає сили стримувати біль втрати. Ми помстимося. Зустрінемося, брате. Легкого тобі переходу".


Вічна пам'ять Герою!

"ВК" у PDF