---
Суспільство

Щоденник 12-річної харків'янки Єви Скалецької вийшов друком та в аудіоверсії

Щоденник 12-річної харків'янки Єви Скалецької вийшов друком та в аудіоверсії
Наприкінці жовтня побачили світ надруковані британським видавництвом записи 12-річної харків'янки Єви Скалецької, які вона вела під час перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Акторка Кіра Найтлі озвучила аудіоверсію щоденника, повідомляє BBC News Україна.
Щоденник Єви Скалієцької "You Don't Know What War Is" ("Ти не знаєш, що таке війна") вийшов друком 25 жовтня у британському видавництві Bloomsbury, яке видавало у Великій Британії книжки про Гаррі Поттера. Випуск супроводжуватиметься заходами та медіа-кампанією у Великій Британії та Ірландії, що включає інтерв'ю авторки на радіо та у друкованих ЗМІ. Окрім цих країн паперова книга буде доступна ще у дванадцяти країнах.

Аудіоверсію щоденника озвучила англійська акторка і модель Кіра Найтлі, яка зазначила, що написане юною харків'янкою справило на неї величезний вплив.

Єва Скалецька, якій 12 років, описала життя у Харкові під час бомбардувань та обстрілів у перші дні великої війни. Вона з бабусею провела цей час у підвалі, а потім вони вирушили до Дубліна у пошуках порятунку.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF