---
Суспільство

Ювілей! Прекрасна дата і вагомі результати

Ювілей! Прекрасна дата і вагомі результати
Зазвичай, відзначаючи ювілейну дату, кожна людина підводить підсумки прожитого часу, особистих здобутків і будує плани на майбутнє. Нещодавно свій ювілейний день народження відсвяткувала чарівна жінка і досвідчений керівник – директор КНП «Онуфріївська ЦРЛ» Онуфріївської селищної ради Кіровоградської області Лідія Олександрівна Іванченко.
У цей урочистий день прозвучало безліч вітань від рідних, друзів і, звичайно, від рідного колективу. Саме рідного, бо кожен справжній керівник віддає частинку своєї душі роботі, улюбленій справі. До Лідії Олександрівни це відноситься у повній мірі. Вона любить людей і любить свою роботу. Важливу і нелегку. Особливо під час реформ, кардинальних змін, а зараз – ще й війни.

Перед керівником такого великого і необхідного для життя і здоров’я жителів Онуфріївщини закладу стоять надскладні завдання. І можна з впевненістю сказати, що Лідія Олександрівна з честю їх виконує. В Онуфріївській лікарні збережено стаціонарні відділення. За співпраці з Онуфріївською районною радою та районною державною адміністрацією було придбано квартири для лікарів. На даний період на роботу прийшли три молодих спеціалісти (реаніматолог, лор, хірург). Працевлаштовано п’ятеро людей, які вимушені були переселитися у зв’язку з бойовими діями у нашій країні. Постійно оновлюється за рахунок спонсорських коштів матеріально-технічна база лікарні. Облаштовано жіночу консультацію. Залучено до роботи психолога. І перелік здобутків згуртованого колективу Онуфріївської лікарні можна продовжувати.

Особливо тепло Лідія Олександрівна згадує як у 2017 році за сприяння народного депутата України Олеся Довгого з державного бюджету було залучено кошти у розмірі 4 млн грн для капітального ремонту Онуфріївської ЦРЛ. І на початку травня 2018 року утеплення зовнішніх стін (улаштування систем термофасадів, що вентилюються, з облицюванням фасадною керамічною плиткою) адміністративного, терапевтичного корпусів та Онуфріївського відділення екстреної медичної допомоги було завершено. Також, у рамках цього проекту зроблено заміну старих віконних блоків на нові, енергоефективні. Звичайно, при втіленні такого великого проекту, такого об’єму робіт вистачало проблем, нервів, безсонних ночей, але результат був того вартий.

Лідія Олександрівна – мама двох прекрасних дітей, доньки і сина. Син – лікар, продовжувач сімейної династії. А ще ця небайдужа жінка – депутат Олександрійської районної ради.

Попереду багато планів – особистих і робочих. Нехай усі вони обов’язково здійсняться!

З ювілеєм, Лідіє Олександрівно! З новим прекрасним етапом вашого життєвого шляху!
Ювілей! Прекрасна дата і вагомі результати

"ВК" у PDF