---
Суспільство

Вісточка на фронт

Вісточка на фронт
Рубрика «Вісточка на фронт» поповнилася новими привітами і привітаннями для наших військових. Приєднуйтеся до нашої ініціативи, завдяки волонтерам ваші слова підтримки прочитають в друкованій версії газети на передовій.
Вадим Монастирський, благодійний фонд Codeit4life, Харків.

Як харків’янин хочу подякувати українським воїнам за те, що вони тримаються і тримають наші позиції, оборону, що я маю змогу їздити на велосипеді і займатися цивільними справами. Тому моя подяка — не тільки словами, а й збором коштів, який я проводжу для ЗСУ.

Андрій Кур’ян, Жанна Омельченко, Наталія Бирловська, волонтери Центральноукраїнської волонтерської організації, Кропивницький.

Хочемо, щоб усі були живі. Нам не треба герої, нам треба живі й здорові чоловіки й жінки, з якими ми разом відбудовуватимемо цю країну. Бережіть себе і нас!

Надія і Володимир Красноштани, Марія Фролова, Ольга Білик, жителі села Іванівки Великоандрусівської сільської ради Олександрійського району.

Заповітна мрія усіх жителів Іванівки — мир і повернення наших захисників до своїх домівок та родин. Ми працюємо, молимося і чекаємо на нашу перемогу, а потім на відбудову та відновлення зруйнованого і вільне, щасливе, заможне життя українського народу, щоб іноземці говорили: «Хочу жити, як в Україні!»

Віра Фетісова, підприємиця, волонтерка, Світловодськ.

Я дуже лю́блю свою рідну землю,

Мені болить від тих новин,

Луску я від насіння відокремлю,

Побачу безліч небайдужих родин,

Які несуть турботу і тепло,

Щоб передати нашим Козакам:

Нехай там роблять так, щоб припекло рашистам!

Україну їм не дам!

"ВК" у PDF