---
Суспільство

Ірина Костенко підкорила «Golden Time Talent»

Ірина Костенко підкорила «Golden Time Talent»
Ірина Костенко із селища Смоліного Новоукраїнського району перемогла у двох номінаціях міжнародного онлайн-конкурсу талантів «Golden
Time Talent».
Талановита землячка перемогла у номінації «Композитор. Народна музика», виконавши українською власну авторську пісню «Коляда», у номінації «Естрадний вокал» перемогу принесла пісня французької співачки Мірей Матьє «Pardonne moi ce caprice d’enfant».

Український представник міжнародного конкурсу Андрій Щапов, відомий як композитор, музикант, поет, автор-виконавець, саунд-продюсер, прокоментував виступ Ірини Костенко у відеооцінці робіт так: «Прекрасна жінка з шикарним тембром та шикарним фольквокалом».



Також відзначив те, що 29-й сезон міжнародного конкурсу було важче судити, ніж у попередні роки, бо кількість талановитих людей у конкурсі збільшується.

Відзначила роботи Ірини Костенко серед найкращих ще одна представниця суддівського складу Олександра Хухтала-Лабзунов з Фінляндії, відома як оперна співачка.



«Втішні результати стали справжнім подарунком для мене, адже про них я дізналася за декілька днів до Нового року, — ділиться враженнями Ірина, — заберу дипломи і буду подавати заявку на музичне шоу талантів «X-фактор». Блукатиму по конкурсах у пошуках кращої долі».

Результати конкурсу можна переглянути за посиланням golden-time.uk.com

"ВК" у PDF