---
Суспільство

Свято наближається!

Свято наближається!
Грудень — чарівний, незвичайний місяць, сповнений хвилюючим і радісним святковим передчуттям. Це дивовижний, неймовірний час!
Час, коли у повітрі кружляє новорічно-різдвяний настрій, а серце й душу переповнює солодке і світле почуття радості, сповнене дитячими мріями, нашими надіями та захоплюючим очікуванням найдивовижнішого свята. Новорічно-різдвяні свята наближаються! Готуємося зустрічати їх разом із «Вісником Кіровоградщини»! Ми розповімо вам, де краще поставити новорічну ялинку, аби залучити удачу, підкажемо ідеї новорічних подарунків і запропонуємо вам ігри, конкурси та ровзваги у Новорічну ніч. Про все це читайте у нашому випуску. Святкуємо разом!
Ідеї новорічних подарунків

Звісно, обираючи новорічний подарунок, варто перш за все враховувати інтереси й пріоритети людини, для якої ви його обираєте. Але якщо ви гадки не маєте, що саме подарувати друзям, дитині чи коханій людині, наші ідеї та поради стануться вам у пригоді.

По-перше, зауважимо, що наступний рік — це рік Чорного Водяного (Блакитного) Тигра. Його кольори: білий, голубий, зелений, пісочний, коричневий, сріблястий та золотистий. Тож обираючи класичний презент, варто звернути увагу на цю кольорову гаму. Золоті та срібні ювелірні прикраси або вишукана біжутерія, гаджети та різноманітні аксесуари до них, одяг, взуття та аксесуари відповідних кольорів, предмети декору
та побутова техніка — вибір величезний і залежить тільки від вашого гаманця та фантазії.

Будуть доречними й різноманітні подарунки із зображенням символу майбутнього року: канцелярські товари, чашки, светри, футболки, різноманітні сувеніри, прикраси на ялинку, м'які іграшки. Такі презенти сприятимуть приверненню удачі та успіху у 2022 році.

Не забуваймо і про характер Тигра — сильний, цілеспрямований, активний. А отже чудовим вибором будуть речі, які мотивують на нові досягнення, розвиток та самовдосконалення. Так гарною ідеєю стане подарунковий сертифікат на відвідування майстер-класу чи проходження повноцінних навчальних курсів. Це можуть бути заняття з фотографії чи малювання, виготовлення горщиків чи розпис кухлів, приготування суші чи бургерів, заняття з йоги чи сальси. Вибір дійсно є, тим більше в мережі Інтернет. Сьогодні тут можна придбати майстер-класи чи повноцінні курси на будь-який смак.

Гарними подарунками на рік Тигра стануть і всі презенти, пов’язані з хобі та спортом: спортивний інвентар, снасті для риболовлі, фарби й полотнища для малювання тощо. Коханій людині можна влаштувати сюрприз, подарувавши сертифікат у салон краси чи магазин косметики, квитки на улюблену виставу, фільм чи концерт, романтичну вечерю або захоплюючу подорож.

Головне — обирати подарунки з усього серця, тоді вони точно сподобаються тим, для кого ви їх підготували.

Де поставити новорічну ялинку, аби залучити удачу

Новорічна ялинка — не просто елемент новорічного декору. Ця традиційна прикраса є дійсно магічним атрибутом різдвяно-новорічних свят, а отже варто приділити увагу і тому, як прикрасити ялинку, і де її поставити.

Якщо вірити спеціалістам фен-шуй, новорічна ялинка у північній частині будинку сприятиме кар'єрному зростанню, у південній — визнанню та славі господаря, у південно-східній — фінансовому добробуту, у східній — добробуту і взаєморозумінню у сім'ї. Тим, хто мріє зустріти своє кохання у новому році, варто розмістити ялинку у південно-західній частині помешкання, тим, хто не уявляє своє життя без подорожей, — у північно-західній, а тим, хто мріє про народження дитини, — у західній. Розташована у центрі кімнати новорічна красуня притягуватиме
гармонію та здоров'я.

Символічними є і новорічні прикраси: монетки — для залучення фінансів, сердечка та парні фігурки — для залучення кохання. Варто пам'ятати й про основні кольори майбутнього року: білий, блакитний, пісочний, усі відтінки синього, зеленого та коричневого, сріблястий і золотистий. Прикрашена у цих кольорах новорічна ялинка принесе щастя та удачу у 2022 році.

Ігри, конкурси та розваги у Новорічну ніч

Говорять: «Як зустрінеш Новий рік — так його і проведеш!» Тож ми приготували для вас підбірку найвеселіших новорічних ігор, конкурсів та розваг, аби ви зустріли новорічне свято весело, радісно й у доброму гуморі.

Новорічна заметіль. Для цього конкурсу вам знадобиться стіл та паперова сніжинка або ватна кулька, що імітує сніжок. Участь у ньому беруть двоє або четверо учасників, як сідають за столом один навпроти одного. Після команди ведучого учасники починають щосили дути
на сніжинку, намагаючись здути її у бік суперника. Виграє той з учасників, хто зможе здуту сніжинку на підлогу.

Новорічні жартівливі побажання. Грати у цю гру можна просто за святковим столом. Для її проведення знадобиться олівець або ручка, по два папірці на кожного гостя і два капелюхи. У перший капелюх ведучий кладе папірці з іменами гостей, а у другий — жартівливі новорічні побажання, які попередньо пише кожен з учасників. Далі ведучий навмання дістає спочатку папірець з іменем гравця з одного капелюха, а потім — папірець з побажанням з іншого. Замість побажань у другий капелюх можна покласти жартівливі невеличкі завдання, як-то заспівати
пісню чи з’їсти яблуко без допомоги рук, тоді гра стане ще веселішою.

Знайди подарунок. Найулюбленіший конкурс малечі. Його суть полягаєу тому, щоб знайти схований подарунок за записками-підказками, які заховані по всьому будинку. Усім гравцям надається лише перша записка, в якій зазначено, де шукати наступну підказку. Таким чином, одну за одною, вони повинні знайти всі інші записки-підказки, а насамкінець — схований подарунок.

"ВК" у PDF