---
Суспільство

Казкове містечко скандинавських гномів

Казкове містечко скандинавських гномів
У Світловодській школі №2 з'явилося казкове містечко скандинавських гномів. Зранку та між уроками діти заглядають у віконечка цих будиночків, співають, підтанцьовують і рахують дні до різдвяно-новорічних свят.
Створили це фантастичне містечко діти, батьки, класні керівники, асистенти вчителів Світловодської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Світловодської міської ради (директорка Валентина Плітко) і розмістили в холі першого поверху школи.

Більшість будиночків виготовлені з картону, але є й такі, що створені з кори дерева, каміння, цементу, моху тощо. Будиночки одно-двоповерхові, з балконами і без. Казковості містечку додає освітлення та музичний супровід.

Заступниця директора з виховної роботи Ольга Єськова розповіла, що через карантин вирішили акцентувати увагу на казковому містечку, щоб кожна дитина щодня могла зайти і подивитися, що вони створили власноруч: «Думали, це потрібно дітям, а зараз зрозуміли, що містечко позитивно впливає і на дорослих. Вперше спробували створити таку красу у закладі, вдячні усім, хто долучився. Частина зроблена під час дистанційного навчання, частина — на уроках в класі. Ідею успішно реалізовано, ефект від атмосфери максимальний».

Учні показали нам будиночки, у створенні яких вони брали участь, і наввипередки ділилися своїми враженнями від цього процесу.
Казкове містечко скандинавських гномів
Казкове містечко скандинавських гномів

"ВК" у PDF