---
Суспільство

Ірина Костенко — учасниця конкурсу «Golden Time Talent»

Ірина Костенко — учасниця конкурсу «Golden Time Talent»
Ірина Костенко із селища Смоліного Новоукраїнського району взяла участь у престижному Міжнародному онлайн-конкурсі талантів «Golden Time Talent», в якому беруть участь 39 країн світу.

Виступи Ірини та інших учасників доступні до перегляду на сайті конкурсу — golden-time.uk.com
Ірина Костенко подала заявку на участь у конкурсі в листопаді, виконала дві пісні: у номінації «Композитор. Народна музика» — власну авторську пісню «Коляда» українською мовою, у номінації «Естрадний вокал» заспівала пісню улюбленої співачки Мірей Матьє «Pardonne moi ce caprice d'enfant» французькою.





«Довго вагалася, чи варто брати участь, адже я не вокаліст, а хоровик, а тоді перемогло бажання подивитися, що з цього вийде. Я не використовувала ніякої комп’ютерної обробки, лише живий голос без мікрофона, музика з комп’ютера. Єдине, що мені не сподобалося, те, що за умовами конкурсу роботи можуть подаватися як живим звуком, так і з обробкою. Вважаю це несправедливим. Не знаю, скільки триватиме оцінювання журі, яким чином це відбувається і не відомо, коли оголосять переможців, але з нетерпінням чекаю», — розповіла Ірина «Віснику Кіровоградщини».

Ірині 50 років. Вона закінчила Олександрійське училище культури (хорове відділення) та Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка (мистецький факультет), викладала музику у Плетеноташлицькій загальноосвітній школі Новоукраїнського району, працювала художньою керівницею у Новоградівському Будинку культури, вихователькою в Кіровоградській обласній школі-інтернаті, а останні десять років присвятила себе викладанню у Смолінській музичній школі — викладала музично-теоретичні та вокально-хорові дисципліни. Голос жінки лунав зі сцен Смолінського та Новогригорівського Будинків культури.
Наразі Ірина не працює, але мріє знайти улюблену роботу.

Вона також подала свою заявку у вокальне телевізійне шоу «Голос країни» і каже, що це не тому, що вона хоче слави, а для набуття практичного досвіду та нових можливостей, поки є час цим займатися.

"ВК" у PDF