---
Суспільство

Стали відомі терміни проведення ЗНО-2022

Стали відомі терміни проведення ЗНО-2022
2 листопада міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет підписав Наказ про організацію та проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання.
Відповідно до затвердженого Міністерством плану, тестування основної сесії ЗНО-2022 відбудуться за таким графіком: фізика — 23 травня; хімія — 26 травня; українська мова, українська мова і література — 31 травня; математика — 3 червня; іспанська, німецька та французька мови — 6 червня; англійська мова — 7 червня; історія України — 10 червня; географія — 14 червня; біологія — 17 червня.

Реєстрація учасників зовнішнього оцінювання для участі у тестуванні розпочнеться 1 лютого. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів, слухачів, студентів для проходження державної підсумкової атестації (ДПА) у формі ЗНО до 1 березня 2022 року. Реєстрація випускників минулих років, а також внесення змін до реєстраційних даних триватиме до 9 березня.

До 29 квітня 2022 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

А для тих випускників, які бажають перевірити свої сили з обраних для ЗНО предметів, повідомляємо дати проведення пробного тестування:
українська мова, українська мова і література — 19 березня, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, іспанська, німецька та французька мови — 26 березня.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме з 5 по 22 січня 2022 року.

"ВК" у PDF