---
Суспільство

Олександрія зустрічає чемпіонат України з автокросу

Олександрія зустрічає чемпіонат України з автокросу
16-17 жовтня в Олександрії відбудеться IV етап чемпіонату України з автомобільного кросу. Масштабні змагання пройдуть на спортивній авто-мото трасі «Вербова Лоза», розташованій на південно-західній околиці міста, навпроти колишнього села Вербова Лоза. 16 жовтня змагання розпочнуться о 12:00, 17 жовтня — о 10:00.
Як повідомляється на офіційному сайті Олександрійської міської ради, для участі у Чемпіонаті з автокросу до Олександрії завітає 50 спортсменів з різних областей України, а також 20 гонщиків з Білорусі, Молдови та Румунії. Вони візьмуть участь у заїздах на автомобілях різних класів — як легкових автомобілів, так і спеціальних кросових автомобілів «Багі».

Зокрема, глядачі зможуть побачити видовищні змагання спортсменів у таких залікових групах, як-то: Дивізіон 1 (Д-1): Клас спринт, Клас 8, Клас 8 с, Клас 10, Клас 12 (Турінг Автокрос — класифікація FIA); Дивізіон 3 (Д-3): 1-ЮСТ та 1-ЮМ, 2-залікова група, 3-залікова група (Багі 1600 — класифікація FIA), 4-залікова група (Супер Багі — класифікація FIA), а також Utv.

"ВК" у PDF