Олександрівський район
Суспільство

Олександрівщина вітала освітян

Олександрівщина вітала освітян
Чимало добрих слів на адресу освітян Олександрівщини з нагоди їхнього професійного свята – Дня працівників освіти – прозвучало 1 жовтня в смт Олександрівка Кропивницького району у приміщенні комунального закладу «Центр культури та дозвілля», де відбулись урочистості.
Освітян привітали представники обласної, селищної влади, відділу освіти селищної ради та профкому профспілки працівників освіти і науки. За сумлінну багаторічну працю, високі досягнення у справі навчання та виховання молодого покоління, вагомий внесок у розвиток освітянської галузі працівники освіти були відзначені різними нагородами, в тому числі подяку Кіровоградської обласної ради отримали троє освітян, грамоти Олександрівської селищної ради та відділу освіти Олександрівської селищної ради – по тридцять працівників освіти. Подяки народного депутата України Олеся Довгого і його подарунки вручені освітянам Тетяні Криворучко, Тетяні Шевченко та Геннадію Бугаєнку. За популяризацію юннатівського руху, гуманістичну та громадську діяльність відомчою відзнакою Національного еколого-натуралістичного центру Міністерства освіти і науки України імені Дмитра Сергієнка нагороджена завідувач Підлісненської філії комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне об’єднання № 2» Наталія Чабан.

Завершились урочистості святковим концертом, підготовленим вихованцями комунального закладу позашкільної освіти «Олександрівський центр дитячої та юнацької творчості».
Олександрівщина вітала освітян
Олександрівщина вітала освітян

"ВК" у PDF