Олександрівський район
Суспільство

День ветарана

День ветарана
У Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що відзначався 1 жовтня, в селищі Олександрівка Кропивницького району сердечно привітали ветеранів.
У комунальній установі «Олександрівський центр соціального обслуговування» ветеранів привітали Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний, перший заступник селищного голови Володимир Осипенко та заступник селищного голови Василь Скляренко. В рамках програми «Хліб» 560 підопічних центру за сприяння селищної ради та підприємців Тетяни Данилюк та Сергія Орлика отримали хліб.

Крім того підопічним центру роздано 21 продуктовий набір. За сприяння помічника народного депутата України Олеся Довгого Катерини Бондаренко для ветеранів організовано екскурсійну поїздку до села Розумівка, де вони оглянули Хресто-Воздвиженську церкву – усипальню родини Раєвських та Музей історії села Розумівка – філію Олександрівського краєзнавчого музею.

Ветеранів смт Олександрівка вшановували і у старому приміщенні Олександрівської селищної ради. Зі словами вітань до ветеранів звернулись Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний, заступник селищного голови Василь Скляренко, начальник Олександрівського відділу соціального захисту населення Людмила Ковтун, голова селищної ради ветеранів Олександра Геращенко. Великій групі ветеранів селища вручено грамоти селищної ради і ради ветеранів та подарунки. Від імені народного депутата України Олеся Довгого подарунки отримали ветерани Григорій Гончаренко, Катерина Білошапка та Олександра Геращенко. Присутніх на заході невеликим концертом порадували аматори комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Олександрівської селищної ради.
День ветарана
День ветарана
День ветарана
День ветарана
День ветарана
День ветарана
День ветарана
День ветарана
День ветарана
День ветарана

"ВК" у PDF