Олександрівський район
Суспільство

Дні сіл у Ясиновому та Веселому

Дні сіл у Ясиновому та Веселому
Першими в Олександрівській селищній раді Кропивницького району День села 18 вересня відзначили в Ясиновому, а вже 21 вересня – у селі Веселому.
У приміщенні сільського клубу зібрались жителі та гості Ясинового. Зі святом мешканців села привітали староста сіл Ясинового, Омельгорода та Біляївки Оксана Жданюк та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради Ярослав Панченко.

Від імені народного депутата України Олеся Довгого жителів Ясинового привітала його помічник Катерина Бондаренко. Вона вручила подарунки від Олеся Довгого старожилам Ясинового та аматорам сцени.

Під час свята теплі слова прозвучали на честь багатодітних матерів, учасників російсько-української війни та війни в Афганістані. Їм Оксана Жданюк вручила подарунки підготовлені місцевими сільгоспвиробниками.

Аматори сцени Ясинівського сільського клубу порадували великим концертом. Завершилось свято частуванням кашею, іншими наїдками та дискотекою.

21 вересня День села і храмове свято Різдва Пресвятої Богородиці зібрало у сільський клуб жителів села Веселе та їхніх гостей.

Добрі слова на честь земляків висловила староста сіл Веселого, Польового і Гайового Мелітина Качмар, привітавши земляків зі святом. Багатьом жителям Веселого, серед яких старожили села, учасники російсько-української війни, багатодітні матері, аматори сцени, отримали з рук старости подарунки, подяки, вітальні листівки, підготовлені старостою за підтримки місцевих сільгоспвиробників.

Поздоровили жителів Веселого й Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний та перший заступник селищного голови Володимир Осипенко.

З подарунками до жителів села Веселе приїхала і помічник народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко. Вона щиро поздоровила мешканців населеного пункту з подвійним святом та вручила подарунки від Олеся Довгого аматорам сцени та старожилам Ясинового.

Святковий коровай вручила сусідам староста села Несваткове Тетяна Погрібна.

До святкових вітань приєднались аматори сцени з Ясинового, Бовтишки, Несваткового, Букварки та Підлісного, подарувавши чудові концертні номери.

Не обійшлось на святі без святкового столу та дискотеки.
Дні сіл у Ясиновому та Веселому
Дні сіл у Ясиновому та Веселому
Дні сіл у Ясиновому та Веселому
Дні сіл у Ясиновому та Веселому

"ВК" у PDF