Знам’янський район
Суспільство

Відкриття пам’ятної стели у Дмитрівці

Відкриття пам’ятної стели у Дмитрівці
У селі Дмитрівці Кропивницького району 20 серпня відбулося урочисте відкриття пам’ятної стели воїнам-інтернаціоналістам, ліквідаторам аварії на Чорнобильській атомній електростанції та воїнам антитерористичної операції, які загинули на Сході України.
Відкривали пам’ятну стелу в парку у центрі села представники влади спільно з воїнами-інтернаціоналістами, ліквідаторами аварії на ЧАЕС, воїнами антитерористичної операції та операції об’єднаних сил. На знак пам’яті всіх полеглих в небо випустили білих голубів.

Перед присутніми виступили учасник війни в Афганістані Олександр Тищенко, учасник ліквідації аварії на ЧАЕС Григорій Кіслінський, учасник антитерористичної операції Володимир Унтилов.

Усіх загиблих вшанували хвилиною мовчання, до підніжжя пам’ятної стели та до братської могили радянських воїнів, що загинули у Другій світовій війні, громада поклала квіти.

На заході була присутня заслужена працівниця культури України Надія Татарнікова зі Світловодська, яка виступила з піснями «Єднаймося, любо родино!» та «Ой, роде мій красний».

Відкриття пам’ятної стели у Дмитрівці

"ВК" у PDF