Знам’янський район
Суспільство

Рух Знам’янкою Другою перекрито

Рух Знам’янкою Другою перекрито
З 26 серпня рух транспoрту через шляхопровід селища Знам’янки Другої Кропивницького району закритo і скерoванo за схемoю oб’їзду. Дорожники розпочали реконструкцію мосту.
25 серпня у селищі Знам’янці Другій відбулася виїзна нарада представників Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, підрядної організації, національної і патрульної поліції, представників залізниці разом з головою Знам'янської міської ради Володимиром Сокирком.

Визначили і затвердили дві схеми об’їзду: рух транзитного вантажного транспорту — через селище Олександрівку, для легкового і маршрутного транспорту — через село Богданівку. Інформаційні та дорожні знаки встановлено на під’їздах ближче до об'єкту ремонту. Прямий проїзд транспорту планують надати до кінця року.

Міст було збудовано у 1955 році, і він потребує негайного відновлення. На реконструкцію мосту виділили 210 мільйонів гривень з державного бюджету. Міст та підходи до нього повністю розберуть і влаштують новий десятипрольотний міст, який розширять із 7 до 9 метрів. Дорожники оновлять стійки, балки прогонових будов, влаштують монолітні плити, шафні стінки, деформаційні шви, асфальтобетон.

Мостобудівники укріплять конуси, замінять перильне та бар’єрне огородження, нанесуть розмітку, змонтують освітлення.

Рух Знам’янкою Другою перекрито

"ВК" у PDF