---
Суспільство

Педагоги, вакцинуйтеся й отримуйте призи

Педагоги, вакцинуйтеся й отримуйте призи
Міністерство охорони здоров’я оголосило національний конкурс «Вакциновані й відкриті» для шкіл, де вакцинували 80% працівників.
Із 20 серпня до 3 жовтня в Україні триває конкурс, в якому школи зможуть виграти комп’ютерну техніку. Участь у конкурсі беруть тільки ті заклади, в яких щеплено проти коронавірусної інфекції понад 80% співробітників.

Колективи можуть поборотися за три суперпризи: набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів для кожної школи-переможниці та за п’ятнадцять мініпризів: набори з 10 гарнітур і роутера для кожної школи-переможниці.

Для цього треба зареєструвати школу онлайн за посиланням: https://cutt.ly/EQ9QAEC/. Анкети приймають до 23:59 29 вересня. Результати оголосять у День вчителя.

Усі учасники конкурсу отримають сертифікати про участь, а також гарантовані призи за публікацію про конкурс у своїх соціальних мережах під хештегом #ВакцинованіВідкриті.

Подібні заохочення до щеплень вже запроваджені в багатьох країнах. Так, у Польщі вирішили запустити так звану «вакцинну лотерею» — спеціальний розіграш для громадян, які вакцинувалися або планують це зробити. У штаті Меріленд (США) усім щепленим держслужбовцям
пообіцяли чек на $100. У Сербії на вакцинацію проти COVID-19 «заманюють» не лише грошима, а й смаколиками.

Тетяна Юганова

"ВК" у PDF