---
Суспільство

До програмного комплексу «Соціальна громада» підключені майже 100 відсотків громад Кіровоградщини

До програмного комплексу «Соціальна громада» підключені майже 100 відсотків громад Кіровоградщини
До програмного комплексу «Соціальна громада підключені 48 з утворених 49 тергромад. Про це йшлося під час наради з головами РДА Кіровоградщини.
Так, до програмного комплексу підключені старостинські округи, а це 120 робочих місць в територіальних громадах. Мова йде про Новоукраїнську, Новопразьку, Суботцівську, Рівнянську, Соколівську, Маловисківську, Катеринівську, Помічнянську, Великосеверинівську, Первозванівську, Добровеличківську, Попельнастівську, Смолінську, Олександрівську, Заваллівську, Новоархангельську, Гайворонську та Світловодську громади.

«Прошу керівників громад активно використовувати даний програмний комплекс та забезпечити жителям області максимально комфортні умови для передачі необхідних документів. Звертаюся до громад з проханням забезпечити підключення до «Соціальної громади» усі старостинські округи Кіровоградщини», - наголосила очільниця облдержадміністрації Марія Чорна.

Програмний комплекс «Соціальна громада» надає змогу приймати документи від громадян для призначення усіх видів державної допомоги, житлових субсидій, пільг у громаді за місцем проживання і передавати ці документи в електронному вигляді органам соцзахисту населення.

www.kr-admin.gov.ua

"ВК" у PDF