Світловодський район
Суспільство

Хіп-хоп і японські мотиви принесли призові місця колективам «Сальсабіль» і «Жасмін»

Хіп-хоп і японські мотиви принесли призові місця колективам «Сальсабіль» і «Жасмін»
Танцювальні колективи східного танцю «Сальсабіль» (дорослі) і «Жасмін» (діти) гідно представили Світловодськ 3 квітня у Кременчуці Полтавської області, посівши два перших місця у своїх категоріях.
На Всеукраїнський фестиваль східного танцю «ORIENTAL SHINE 2021» прибуло понад 900 учасниць з Черкас, Мелітополя, Полтави, Горішніх Плавнів, Кременчука. Світловодськ представляли дитячий колектив «Жасмін» та дорослий колектив «Сальсабіль», якими керує
Оксана Мамонтова-Недзельська.

Цього разу світловодчанки представили увазі журі дві танцювальні композиції, з якими виступали у категорії формейшн різновіковий (колективний виступ). У програмі «Стріт-шаабі» дорослі і діти разом виконували стилізований хіп-хоп, демонструючи не лише кроки і кач, а й брейкінг (трюки в партері). У програмі «Танці народів світу» дорослі вийшли з композицією «Цвіт сакури», опанувавши японські мотиви.
Сольні виступи учасниць дитячого колективу принесли Анастасії Петренко у категорії перші кроки юніори, програма табла соло срібло, Мирославі Дуженковій у категорії дебют ювенали, програма табла соло бронзу.

Як і завжди, усі аксесуари до костюмів танцівниці виготовляли власноруч.

Оргкомітет колективів «Сальсабіль» і «Жасмін»

"ВК" у PDF