Олександрівський район
Суспільство

За романтичними фото у День святого Валентина — до Михайлівки

За романтичними фото у День святого Валентина — до Михайлівки
Аби створити гарний настрій односельцям, у Михайлівському сільському Будинку культури Олександрівської селищної ради Кропивницького району створили яскраву фотозону для усіх охочих. Автор фото, чий знімок набере найбільше вподобань у фейсбуці, отримає приз.
Директорка Михайлівського сільського Будинку культури Наталія Бриловська два роки займається виготовленням фотозон. Оскільки зараз значну частину нашого життя займають соцмережі, а в соцмережах користувачів найбільше приваблюють фотографії, то чому не створити для фотографування гарний антураж і обладнати фотозону — вирішила творча жінка. Але реалізовувати ідею вирішила не сама, а виявила бажання навчити цьому михайлівських дітей. Тому організувала гурток «Арт дизайн», який відвідують 15 хлопців і дівчат 6-13 років.

«Діти принесли кольоровий папір, я різнокольорові стрічки — і робота почалася, — розповідає Наталія Володимирівна. — Першу фотозону зробили на Геловін. Вона вийшла акуратною та оригінальною. Наступну запланували до Дня святого Валентина. На її виготовлення пішло три дні. Для цього вихованці чітко розподілили роботу: хто вирізав сердечки, хтось допомагав мені оздоблювати камін. Виготовлення такої краси не потребує значних матеріальних затрат, а тільки бажання та фантазію: камін ми змайстрували з ящиків, які взяли в магазині; від своєї бабусі із сусіднього села я привезла крісло, на якому обновила оббивку; придбала гірлянду з яскравих лампочок — і місце для гарного настрою готове.

І дорослі, і діти, що приходитимуть фотографуватися, отримають у подарунок сердечко-кульку. Автор фото, яке отримає найбільше коментарів на сторінці «Михайлівський сільський Будинок культури» у фейсбуці, отримає приз. Також на охочих чекає розважально-ігрова програма та пошта Святого Валентина».

Радимо не зволікати з фото, бо ця фотозона діятиме недовго, адже гуртківці вже працюють над локацією до 8 Березня.

Тетяна Юганова

"ВК" у PDF