---
Суспільство

У Знам’янці Другій реконструюють 65-річний шляхопровід

У Знам’янці Другій реконструюють 65-річний шляхопровід
Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області цьогоріч запланувала провести ремонт дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка по всій протяжності в межах Кіровоградщини. У рамках цього амбітного проєкту і реконструкція шляхопроводу на 759-му кілометрі в селищі Знам’янці Другій.
Дана конструкція була збудована ще у 1955 році і досі жодного разу не ремонтувалася. Проїзний стан забезпечувався виключно за рахунок експлуатаційного утримання. Уже кілька років вона перебуває у п’ятому дискретному стані, тож потребує невідкладного відновлення.

Проєкт реконструкції передбачає повне розбирання споруди, а відтак — і влаштування об’їзду для транспорту та пішохідного мосту. Про те, яким чином буде здійснюватися об’їзд, які види робіт буде виконано, а також терміни, у які плануємо вкластися, обговорили минулої п’ятниці у Знам’янській міській раді за участю керівництва Служби, поліції та представників громадських організацій.

За результатами зустрічі було попередньо узгоджено схему маршруту об’їзду шляхопроводу. Розпочати ремонтні роботи планується орієнтовно у травні, а завершити — у серпні поточного року.

Після проведення тендерних процедур та визначення генпідрядника буде опубліковано схему об’їзду.

Служба автомобільних доріг
у Кіровоградській області

kr.ukravtodor

У Знам’янці Другій реконструюють 65-річний шляхопровід

"ВК" у PDF