Онуфріївський район
Суспільство

Упевнена перемога онуфріївського «Рубіна»

Упевнена перемога онуфріївського «Рубіна»
Розпочався чемпіонат Онуфріївського району з футболу 2020 року. Цього року у зв’язку з карантином він розпочався трохи пізніше.
У чемпіонаті беруть участь десять ко- манд, які поділені на дві групи: «Придніпров’я» — «Чайка» (с.Успенка), «Граніт» (с.Деріївка), «Дніпро» (с.Куцеволівка), «Зоря» (с.Попівка), «Нива» (с.Млинок); «Центр» — «Темп» (с.Кам- бурліївка), «Колос» (смт Павлиш), «Оріон» (с.Вишнівці), «Старт» (с.Василівка), «Метеор» (с.Зибкове), а також одна із сильніших команд району «Рубін» (смт Онуфріївка).

18 липня онуфріївський «Рубін» зіграв з павлиським «Колосом» з рахунком 0:0 в день відкриття чемпіонату. 25 липня відбулася гра «Рубіна» із зибківською командою «Метеор». Рубінівці перемогли суперника з рахунком 1:0.

1 серпня «Рубін» на своєму полі в Онуфріївці приймав камбурліївський «Темп». З перших хвилин «Рубін» почав атакувати ворота гостей. Гості відповідали гострими контратаками. В одній із контратак «Темп» міг від- крити рахунок. Гарний постріл вздовж воріт, але м’яч не зрізали у ворота — відбив захисник «Рубіна». В одній із атак «Рубіна» м’яч потра- пив у захисника «Темпа», відбився від нього і покотився у ворота. Захисник догнав його і вибив, але суддя зарахував гол — м’яч побував у воротах. Другий гол у ворота «Темпа» забив Богдан Плутахін. 2:0 — з таким рахунком на користь «Рубіна» команди пішли відпочивати. У другому таймі гра стала ще більш напруженою. М’яч постійно переміщався від воріт до воріт. За порушення правил арбітр назначив штрафний у ворота «Темпа». «Стінка» футболістів перекрила політ м’яча у ворота. Футболіст «Рубіна» Еммануїл Мекарчан вдарив трохи вище «стінки» — і м’яч вилетів у ворота. Досить красивий гол. Четвертий гол забив у ворота «Темпа» Богдан Плутахін, записавши на свій рахунок другий м’яч. Крапку у грі поставив Дмитро Ніколаєв, забивши п’ятий гол. 5:0 на користь «Рубіна».

Читайте на сторінках нашого видання про подальші ігри та результати чемпіонату.

Владислав Овчаренко

"ВК" у PDF