Олександрівський район
Суспільство

Жительки містечка Олександрівки відзначили 90- та 95-річні ювілеї

Жительки містечка Олександрівки  відзначили 90- та 95-річні ювілеї
24 липня 95-річний ювілей відзначила Ніна Іванівна Волосян. 27 липня було свято в оселі 90-річної Раїси Борисівни Криворучко.
Ніна Волосян народилася, більшу частину життя прожила і сумлінно працювала у селі Вищі Верещаки Олександрівського району. Ще у 72 роки вона була ланковою буряківничої ланки місцевого колгоспу. Тільки у 2003 році жінка перебралася в Олександрівку. Зараз стареньку доглядає дочка Людмила. У день ювілею за здоров’я бабусі й прабабусі тримали кулаки онук і три правнучки, які мешкають в іншому місті.

Раїса Криворучко все життя сумлінно працювала. Спочатку десять років була санітаркою в одному з пологових будинків у Дніпрі. Потім чверть століття трудилася кондукторкою на олександрівському автопідприємстві. Її портрет прикрашав дошку пошани в обласному центрі. Численні пасажири й досі добрим словом згадують привітну жінку. Прикро, але вже 12 років, як помер її коханий чоловік. Проживає Раїса Криворучко разом із сином. В Олександрівці мешкає і дочка. Тішать жінку троє внуків та двоє правнуків. Радісно, що іменинниця у свої дев’яносто досить жвава і компанійська.

У гості до ювілярок прийшли помічник народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко, Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний та голова селищної ветеранської організації Олександра Геращенко. З теплими словами поздоровлень і щирими побажаннями гості вручили жінкам квіти й подарунки.

Василь Білошапка

Жительки містечка Олександрівки  відзначили 90- та 95-річні ювілеї

"ВК" у PDF