---
Суспільство

У рамках «AgroExpo-2020» відбудеться фестиваль бджолярів «KROPhoneyfest»

У рамках «AgroExpo-2020» відбудеться фестиваль бджолярів «KROPhoneyfest»
У Кропивницькому в рамках цьогорічної виставки «AgroExpo» готуються до проведення Фестивалю бджолярів «KROPhoneyfest». Захід запланований на 19 серпня.
Про це повідомили за результатами засідання організаційного комітету з питань виставкової діяльності, яке відбулось під керівництвом заступниці голови ОДА Світлани Лобанової.

Організацією Фестивалю бджолярів «KROPhoneyfest» займається Кіровоградська регіональна торгово-промислова палату в партнерстві з Кіровоградською ОДА та Міською радою міста Кропивницького.

Під час ярмарку на демонстраційному майданчику регіональної торгово-промислової палати представлять продукцію бджолярів, ягоди та фрукти, а також предмети декоративно-ужиткового мистецтва.

Окрім цього, відбудеться конференція пасічників на тему «Перспективи розвитку бджільництва в Кіровоградській області».

Під час наради структурні підрозділи ОДА, а також РДА, міські ради й ОТГ отримали завдання за протокольними дорученнями забезпечити участь медових підприємств у Фестивалі бджолярів «KROPhoneyfest». Також вони мають доопрацювати власні концепції презентацій потенціалу територій Кіровоградщини під час проведення Покровського ярмарку.

www.kr-admin.gov.ua

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF