Знам’янський район
Суспільство

У Знам’янці відзначили День комунальника

У Знам’янці відзначили День комунальника
День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення — професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Напередодні професійного свята — 13 березня — в залі засідань Знам’янської міської ради відбулись урочистості.
«Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств та працівникам підприємств побутового обслуговування населення, які виконують вкрай необхідну справу: забезпечення життєдіяльності нашого міста шляхом надання різних послуг», — такими словами розпочали урочистий захід ведучі.

Після привітань з професійним святом за сумлінну працю, відповідальне ставлення до поставлених виробничих завдань, професійне виконання службових обов’язків та з нагоди свята керівники міста вручили відзнаки Кіровоградської обласної ради, Знам’янської міської ради, квіти та подарунки кращим працівникам житлово-комунального господарства міста.

День комунальника — це свято не тільки для тих, хто нині є працівниками житлово-комунального господарства, а й тих, хто пропрацював у цій галузі не один десяток років і зараз, знаходячись на заслуженому відпочинку, займає активну життєву позицію. Тому зі словами привітання до всіх присутніх звернулася голова Знам’янської міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук. Усі ветерани праці отримали подарунки та квіти з нагоди професійного свята.

"ВК" у PDF