---
Суспільство

Оксана Мамонтова-Недзельська — світловодська «Новорічна зірка 2020»

Оксана Мамонтова-Недзельська — світловодська «Новорічна зірка 2020»
Під завісу 2019 року, 27 грудня, у Світловодському міському Палаці культури відбулося велике новорічне шоу — конкурс краси та таланту «Новорічна зірка 2020», участь у якому взяли вісім учасниць різного віку.
За головну корону змагалися Катерина Бендер, Марина Летюка, Ольга Лагно, Галина Бондаренко, Людмила Фролова, Марина Салабутіна, Софія Яремченко, Оксана Мамонтова-Недзельська. Вони продемонстрували свої таланти: співи, танці, інсценізації, вразили новорічними вбраннями та представили на розсуд журі свої новорічні солодкі пригощення.

Кожна з учасниць була неординарною і за результатами голосування чисельного журі була відзначена у своїй номінації. Перемогу ж здобула яскрава Оксана Мамонтова-Недзельська, яка є і мамою двох синів, і благодійницею, і дизайнеркою сценічного одягу, і керівницею колективів східного танцю «Жасмін» (діти) і «Сальсабіль» (дорослі). До речі, учасниці «Сальсабіля» допомагали Оксані готуватися до конкурсу і, звичайно, вийшли з нею на сцену, щоб запальним танцем зробити один з конкурсів найбільш видовищним.

Новорічну атмосферу у залі створили красиві декорації та виступи колективів та солістів міського Палацу культури. Як розповіла після закінчення шоу Оксана Мамонтова-Недзельська, заявку на участь вона подала останньою, адже вагалася, чи встигне підготуватися, бо має безліч сімейних клопотів. Та врешті-решт наважилася, адже сцена у її житті з 10 років, відколи розпочала займатися танцями. І звісно, приємно було отримати найвищий титул у творчій суперечці з іншими учасницями.

Організатори конкурсу провели свій захід на підтримку юної світловодчанки Анастасії Безпалько, яка серйозно захворіла і потребує коштів на лікування. Наприкінці свята було оголошено, що завдяки спільній підтримці для дівчини зібрали понад сім тисяч гривень, які передадуть батькам Насті.

Тож нехай сяють зірки творчості і милосердя у новому році!

Тетяна Юганова
Оксана Мамонтова-Недзельська — світловодська «Новорічна зірка 2020»

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF