---
Суспільство

Перші гастролі «Зорепада»

Перші гастролі «Зорепада»
Інформація про успіхи вихованців онуфріївської студії вокалу «Зорепад» під керівництвом Аліни Науменко, які посідають перші сходини на обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, вийшла за межі району і привела професійний колектив вокалістів 30 листопада на сцену Будинку культури села Білецьківки Полтавської області, яке святкувало День села.
Онуфріївські гості показали глядачам високий рівень виступів і підготовки, створивши святкову атмосферу разом з місцевими артистами, адже номери перепліталися, а програма ретельно підбиралася.

Зал був повний. Люди навіть стояли, щоб тільки побачити концерт. Аплодували кожному артисту, підтримували гучними оплесками.

Наймолодша вокалістка «Зорепада» — шестирічна Маргарита Піщан — зірвала гучні оплески, виконавши пісню «Віночок». Середня група колективу — Марія Беля, Владислав Черняк та Наталя Григоренко — за своє професійне виконання почули: «Браво, молодці!» Яскраві старші дівчата викликали бурю емоцій та шквал аплодисментів: не давав всидіти на місці вокальний джаз Таї Баркарової — пісні «Dernière Danse» та «Mamma know best» підняли зал, а відвертий спів Анастасії Біленької відчув кожен з глядачів. Наталя Плахотна виконувала недавно вивчену пісню «Сопілкар», тому хвилювалася, мабуть, найбільше, але впоралася з хвилюванням і запалила зал, який підтримував артистку оплесками до завершення пісні. Усі були захоплені чудовими звуками саксофону та поринули у джазові мелодії від Діани Єлисаветської. Заключна пісня «Україна-вишиванка» у виконанні тріо Анастасія Біленька, Наталія Плахотна і Тая Баркарова прозвучала урочисто та святково.

Перед виступом діти дуже переживали, напевно, відчували велику відповідальність, адже вперше були запрошені на свято у якості гостей. Оскільки їх представляли як професійний зразковий колектив, вони старалися виправдати довіру, і це у них вийшло: «Зорепад» був на висоті!

Після закінчення концерту із зорепадівцями фотографувалися на пам’ять, а організатори пригостили кожного артиста солодощами і запевнили, що запрошуватимуть на концерти і надалі.

Тетяна Юганова
Перші гастролі «Зорепада»

"ВК" у PDF