---
Суспільство

З любов’ю до людей

З любов’ю до людей
27 листопада в малому залі Онуфріївського районного Будинку культури відбулося святкування 25-річного ювілею районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Зал був повністю заповнений глядачами, це керівники району та селища, працівники сільських та селищних рад, батьки багатодітних та прийомних сімей, працівники дитячих будинків, колишні керівники центру, волонтери, учасники концертної програми та гості свята.

Очільники району поздоровили центр з ювілеєм і вручили численні подяки. Нагородження кращих працівників та батьків продовжила директорка центру Валентина Фірсова, яка працює на цій посаді з 2004 року. Після нагородження перед присутніми виступила перша директорка центру (19941998) Олена Удод й ініціаторка створення центру Людмила Похила, яка на той час працювала у відділі молоді і спорту райдержадміністрації і саме завдяки її зусиллям центр і був створений. Теплими словами згадали і ще одну колишню директорку Вікторію Галайдюк (1998-2004).

Окремо поздоровили іменинниць — працівниць центру: Валентину Фірсову — директорку центру, Наталію Білан — начальницю відділу соціальної роботи, фахівчинь Вікторію Кириленко та Олену Сосу, бухгалтерку Наталію Лабунець та інспекторку по кардам Яну Самкову.

Працівникам щиро дякували за невтомну працю, за те, що залишилися світлими і добрими, незважаючи на негатив, який часто бачать, відвідуючи сім’ї, де не все гаразд. Дякували за благородство душі і велику відповідальність, за те, що дарують дітям щастя жити в сім’ї, вирости повноцінними громадянами України.

Виступаючі дякували водіям центру, працівникам сільських та селищних рад, волонтерам, які докладають максимальних зусиль для того, щоб діти без батьків могли пожити в патронатних сім’ях на вихідних. Особливу подяку виступаючі висловили працівникам приватного дитячого будинку «Жива перлина». У закладі на сьогодні час проживають 32 дитини, і правники закладу роблять все можливе, щоб діти знайшли нову родину. Це дуже важливо, тому що коли інші діти мріють про новий телефон або нову модель комп’ютера, то ці діти бажають знайти родину і назавжди позбутися прізвиська «дитбудинковець».

Спочатку центр працював лише з молоддю, пізніше почав працювати і з дітьми. У районі було створено 25 прийомних сімей та 4 дитячих будинки сімейного типу, в яких було влаштовано 55 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Після завершення урочистої частини глядачі переглянули концерт, в якому взяли участь солісти-вокалісти районного Будинку культури, хореографічні колективи та музиканти.

Владислав Овчаренко
З любов’ю до людей
З любов’ю до людей
З любов’ю до людей
З любов’ю до людей

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF