---
Суспільство

Ушанували односельців поважного віку

Ушанували односельців поважного віку
1 жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана. Люди старшого покоління — джерело народної мудрості, а їхній практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм — нерозривний місток, який з’єднує покоління. Щоб вшанувати своїх односельців поважного віку, 28 вересня в Інгуло-Кам’янському сільському Будинку культури (директорка Катерина Вотусь) Новгородківського району організували тематичний вогник для людей похилого віку.
Затишний вогник зібрав людей, чий життєвий шлях та поважний вік заслуговують на особливу увагу та пошану від суспільства. На початку свята привітали людей похилого віку та ветеранів секретар Інгуло-Кам’янської сільської ради Лариса Чабан, голова районної ветеранської організації Василь Гринько та голова Інгуло-Кам’янської ради ветеранів Неля Калюжна.

Серед відзначених з нагоди свята — сама Неля Іванівна Калюжна, яка нещодавно святкувала свій 75-річний ювілей, а також її однолітка — Валентина Коваленко, яка відзначала день народження нещодавно. Валентина Олександрівна — ветеран тваринницької ниви, шанована і поважна в селі людина. За роки трудової діяльності її ім’я неодноразово значилося на дошках пошани села, району, області. Хоч жінка і сама має немало років, опікується старшими пенсіонерами своєї вулиці.

Святковий концерт подарував присутнім народний аматорський хоровий колектив «Ветеран» Новгородківського районного Будинку культури (керівник Микола Кузьменко), який порадував народними піснями, гуморесками, щирими побажаннями. Під час заходу гостей частували запашними стравами та солодощами.

Присутні висловили організаторам подяку за проведений захід, який пройшов у теплій і дружній атмосфері, а гучні оплески на адресу хору «Ветеран» ще довго лунали у святковій залі.

Наталія Бойко, Катерина Вотусь, Тетяна Юганова
Ушанували односельців поважного віку
Ушанували односельців поважного віку

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF