Олександрівський район
Суспільство

Мій край чудовий - Україна

Мій край чудовий - Україна
До Дня Державного Прапора та Дня Незалежности України в Єлизаветградківській селищній бібліотеці з 20 серпня стартував марафон патріотичних заходів для читачів різного віку. Відкрила його пізнавальна подорож Україною « Мій край чудовий – Україна»
Користувачі мандруючи незвіданими куточками рідної країни, відкрили для себе багато цікавих фактів про Україну. Інтерактивні завдання та рухливі ігри, в які грають українці, дозволили їм продемонструвати свої знання, кмітливість, силу та швидкість.

Присутні пригадали державні та народні символи, обряди та традиції нашої країни, розповідали вірші про рідний край. За допомогою гри «Які ми – українці?» з’ясували, які риси характеру притаманні українцям, а гра «Ми пишаємося ними!» дала змогу згадати відомих політиків, талановитих вчених, видатних митців та спортсменів, які прославляли Україну в той чи інший час, прокласти історичний місток до подій 100-річної давнини, коли Українська Народна Республіка постала на світовій мапі.

Починаючи з 23 липня всі бажаючі, у кого є фото з красивих місць нашої країни, мають змогу взяти участь у створенні фотоколажу до 28-річчя незалежності України «Краса та неповторність моєї Батьківщини».

Представлена відвідувачам бібліотеки книжкова виставка « Незалежна Україна – обличчя нової епохи», на якій всі присутні можуть ознайомитися з літературою присвяченою історичним фактам створення незалежної України, з національною символікою нашої Держави.
Таким чином, проведені заходи не лише допомогли юним громадянам перевірити власні знання про Батьківщину й дізнатися про неї багато нового, але і посилили в них щирий патріотичний настрій, з яким вони зустрінуть свято Незалежності своєї держави.

Мій край чудовий - Україна
Мій край чудовий - Україна
Мій край чудовий - Україна
Мій край чудовий - Україна

"ВК" у PDF