Знам’янський район
Суспільство

День молоді в районі

День молоді в районі
29 червня у с. Петрове Знам'янського району, на літній сцені, відбулося свято сучасної естрадної пісні «Святкує молодь України» приурочене Дню молоді України.
До присутніх з привітальними словами звернулися перший заступник голови Знам’янської РДА Олена Грінчак та сільській голова с. Петрове Леонід Шульга, які побажали молодому поколінню бути активними, здобувати знання, наполегливо працювати над собою. Після слів привітання у виконанні обдаровано молоді Знам’янщини лунали сучасні естрадні та авторські пісні від солістів Районного будинку культури: Дар’ї Валової, Валерії Гречук, рок гурту «Місто Доріг» (керівник Влад Москаленко), Казарнянського СБК: Евеліни Лавріненко та Мілани Федорової, Диківського СБК – Анастасії Камнєвої, солістки Єлизавети Гончарової (м. Знам’янка), Лариси Ковтун – солістки гурту «Мелос» Знам’янського міського Палацу культури (керівник Руслан Павловський), а також запальні хореографічні номери від колективів: «Перформанс» Диківського СБК (керівник Анастасія Васалатій), «Богданочка» районного будинку культури (керівник Любов Чорненко) та хореографічного дуету у складі Івана Демченка та Єлизавети Краснюк, вихованців хореографічного колективу «Перлинки» (керівник Наталля Залевська).

Всі учасники свята були нагороджені дипломами та сувенірами. В рамках заходу були проведені турнір з футболу, змагання з армреслінгу та гирьового спорту, у яких взяли участь, як професійні спортсмени на чолі з Сергієм Богуном, так і люди різних вікових категорій. Призери були відзначені заохочувальними призами. На завершення заходу всі бажаючі мали змогу прийняти участь у розважальній програмі та святковій дискотеці.

Дякуємо всім за участь та чудовий настрій і бажаємо молодому поколінню, щоб фонтан ідей не вичерпував себе, а енергія творити і створювати надихала на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої України.

Знам'янська райдержадміністрація
День молоді в районі

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF