---
Суспільство

Онуфріївка відсвяткувала День державної служби

Онуфріївка відсвяткувала День державної служби
21 червня в актовому залі Онуфріївської районної державної адміністрації відбулися урочистості присвячені Дню державної служби України. Зі словами привітання до присутніх звернувся голова Онуфріївської районної державної адміністрації Сергій Самородченко.
У своєму виступі Сергій Миколайович зауважив, що люди, які обрали державну службу, повинні не лише добросовісно виконувати свої обов’язки, а й працювати на покращення життя громад району. Голова РДА розповів про реформування держслужби та наголосив, що йому приємно бачити, як поступово повертається довіра людей до держустанов та чиновників.

На закінчення свого виступу Сергій Миколайович привітав присутніх зі святом та подякував державним службовцям за сумлінну працю, побажав високого професіоналізму, здоров’я, сімейного затишку та благополуччя. До привітань долучився керуючий справами виконавчого апарату районної ради Михайло Медведєв та поздоровив присутніх від себе особисто та від депутатського корпусу районної ради.

Згідно розпорядження голови РДА та голови районної ради кращі державні спеціалісти району отримали грамоти та грошові премії та подяки.

Грамотами були нагороджені: Скрипник Раїса Василівна – начальник відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації; Федорова Ірина Олександрівна – головний спеціаліст відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації;
Яновський Микола Іванович – головний спеціаліст відділу в Онуфріївському районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.

Подяки оголошені:
Альшановій Інні Іванівні – головному спеціалісту організаційної роботи апарату районної державної адміністрації;
Білоніг Ользі Дмитрівні – головному спеціалісту відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації;
Ілло Сергію Олександровичу – начальнику відділу звітності та бухгалтерського обліку – головного бухгалтера Управління Державної казначейської служби України в Кіровоградській області;
Ліненко Вікторії Борисівні – головному спеціалісту Онуфріївського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Владислав Овчаренко

"ВК" у PDF