Онуфріївський район
Суспільство

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня відбувся в селі Успенці

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня відбувся в селі Успенці
8 березня і селі Успенка Онуфріївського району провели святковий концерт до Міжнародного жіночого дня. Зал сільського Будинку культури повністю заповнений. Багато жінок - це їх свято і концерт для них.
До мікрофонів підходять ведучі. Вони запрошують на сцену сільського голову Наталію Сіру. Наталія Яківна поздоровляє жінок зі святом, вручає жінкам подарунки, грошові премії та букети квітів і надає слово голові райдержадміністрації Сергію Самородченку.
Сергій Миколайович сказав, що свято 8 березня - це гарна нагода подякувати жінкам за чуйність, мудрість, підтримку і турботу за те, що допомагають чоловікам і надихають їх на добрі справи і звершення. Залишаючись берегинями сімейних цінностей, жінки Онуфріївщини сьогодні працюють в найрізноманітніших галузях економіки і соціальної сфери, перебувають при владі та на військовій службі, є надійними партнерами у політиці та бізнесу. Разом з тим вони залишаються добрими, вразливими, щирими і прекрасними. Керівник району побажав, щоб у серцях жінок завжди було світло від уваги й любові друзів, рідних, коханих, щоб в кожній родині було міцне здоров'я, тепло, затишок і радість. Очільник району розповів про введення в дію нової амбулаторії в селі Зибковому і сказав, що вибирають місце будівництва другої амбулаторії. Скоріше за все це буде Придніпров'я. Наталія Яківна сказала, що бачить її в своєму селі Успенці. Сергій Миколайович нагородив грамотою та грошовою премією від райдержадміністрації та районної ради лікарку-терапевта Успенської амбулаторії Гаркавянко Ірину Григорівну. А далі був чудовий концерт. Виступи супроводилися гарячими аплодисментами.
Отримати перші аплодисменти у своєму житті маленькі артисти дитячого садочка "Дзвіночок" за пісню "Тиж мене підманула".

В концерті прийняли участь : дитячий колектив "Світанок", вихованці дитячого садочка "Дзвіночок", танцювальний дитячий колектив "Веселка", ансамблі "Калиновий цвіт" та "Надвечір'я". Солісти Ігнатенко Аліна, Гразнова Ліза, Курнута Віка та Іваницька Віка.

Ведучими концерту були: Яковенко Ліза, Яковенко Саша та Іванченко Іра.

Фото і текст Владислав Овчаренко
Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня відбувся в селі Успенці
Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня відбувся в селі Успенці

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF