---
Суспільство

Велич Тарасового слова

    Велич Тарасового слова
Традиційно, на початку березня, в Олександрівській районній бібліотеці для дорослих віддають шану Великому Кобзареві. До пам'ятної дати в читальному залі нашої книгозбірні оформлена ілюстрована книжкова виставка-персоналія «Оживає Кобзареве слово», а на абонементі функціонує виставка «Шевченкове слово в віках не старіє». Користувачі бібліотеки мають змогу, з допомогою книжкової виставки, перегорнути сторінки життя Великого Кобзаря, та за бажанням взяти додому чи просто зачитати улюблені вірші і цим висловити свою шану Великому Кобзареві.
Під час літературно-мистецької акварелі «Єднаєм душі словом Кобзаря» відвідувачі поринули у царство мудрого і красивого, правдивого й цінного, сильного й ласкавого, доброго й мужнього слова Великого Кобзаря. Бібліотечні працівники намагалися донести до користувачів світ образів, думок, ідей Великого Кобзаря, розширити їх знання про життя, творчість, світогляд Т.Г. Шевченка. З метою вшанування пам’яті українського генія, популяризації творчості Кобзаря працівники бібліотеки ініціювали флешмоб "Читаємо Шевченка разом".
На сучасному етапі розвитку України саме Т.Г.Шевченко та його творчість є духовними наставниками, прикладом справжньої відданості і любові до рідної землі, рідного народу.
    Велич Тарасового слова
    Велич Тарасового слова

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF