---
Суспільство

Загальнофізична підготовка у школярів

Загальнофізична підготовка у школярів
У спортивному залі КЗ «Олександрівська дитячо-юнацька спортивна школа» 23 лютого відбулися обласні змагання із загальнофізичної підготовки серед юнаків та дівчат 2004-2008 років народження і молодших. 90 учасників змагалися у різних вікових категоріях зі стрибків у довжину, човникового бігу, бігу по колу (юнаки і дівчата), стрибках на скакалці (дівчата).
Серед дівчат 2008 року народження перші місця здобули Катерина Кривохижа з Кримок Олександрівського району (стрибки у довжину), Кристіна Вихрист з Несваткового того ж району (стрибки на скакалці та човниковий біг), Віка Гончаренко з Олександрівки (біг по колу). У хлопців 2008 року народження перші місця у стрибках у довжину, бігу по колу та човниковому бігу у Дмитра Бульбака з Олександрівки.

У дівчат 2007 року народження стрибки у довжину виграла Дарина Голубець з Несваткового Олександрівського району, стрибки на скакалці — Юлія Жовтенко з Голикового того ж району, човниковий біг — Валентина Бондаренко з Олександрівки. У хлопців цієї вікової категорії стрибки у довжину виграв Данило Іллейш з Олександрівки, човниковий біг — Владислав Мельник з Красносілки Олександрівського району, біг по колу — Ігор Діденко з Малої Виски.

У дівчат 2006 року народження перемогли юні олександрівки Наталя Колащенко (стрибки у довжину) та Вікторія Бондаренко (біг по колу і стрибки на скакалці). У юнаків цього ж року народження у стрибках у довжину переміг Андрій Радзевило з Олександрівки, а у човниковому бігу та бігу по колу — Святослав Малохатько з Малої Виски.

Серед дівчат 2005 року народження не було рівних Христині Чудопал з Красносілля Олександрівського району. Вона перемогла у човниковому бігу, стрибках на скакалці та стрибках у довжину. У хлопців 2005 року народження перемогли Ілля Кучеренко з Малої Виски (стрибки у довжину), Пало Кулинич з Карсносілки Олександрівського району (човниковий біг) та Ілля Кучеренко з Малої Виски (біг по колу).

У дівчат 2004 року народження три перших місця виборола Владислава Чернишова з Олександрівки. Вона виявилася найсильнішою у човниковому бігу, бігу по колу і стрибках на скакалці. Її однолітка і землячка Марія Краськова перемогла у стрибках у довжину. Серед хлопців 2004 року народження стрибки у довжину і човниковий біг виграв Олександр Біловенко з Красносілки Олександрівського району, а біг по колу — Андрій Ткаченко з Малої Виски. Переможці і призери змагань нагороджені грамотами і цінними призами.

Василь Білошапка
Загальнофізична підготовка у школярів

"ВК" у PDF