---
Суспільство

Відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо призначення стипендії за високі спортивні досягнення

Відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо призначення стипендії за високі спортивні досягнення
Під головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо призначення стипендії за високі спортивні досягнення.
Присутні члени комісії: Сопільняк Ю.М. заступник голови комісії, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, Довгаленко В.І. член виконкому, Клюка Ю.Г. депутат міської ради, Тітарєв О.Б., депутат міської ради, заступник голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, Гавришевський Є.О. директор КДЮСШ заслухали інформацію спеціаліста відділу молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради А.Сугарея, який зазначив, що на розгляд комісії виноситься 23 претенденти на отримання стипендії за високі досягнення у спорті, та ознайомив присутніх з відповідними документами.

Підтримка спорту та популяризація здорового способу життя не залишаються в нашому місті без уваги. Призначення стипендій це ії заохочення, і стимул, особливо для молодших спортсменів. А ми завжди пишаємось перемогами та досягненнями наших спортсменів.

Цього року стипендії будуть отримувати: Сергій Кошовий, Олексій Слуцький– як тренери вихованці яких показали високі досягнення у спорті. Андрій Руднєв, Максим Федорчук, Золотухіна Олександра, Крук Олександр, Царуш Микола, Панієв Левон, Федорченко Іван, Кононенко Іван, Штокайло Денис, Ємченко Дмитро, Руднев Дмитро,Ратушний Ярослав, Щуров Арсеній, Олексенко Андрій, Нестеренко Вадим, Царуш Лілія, Степаненко Максим, Жабко Тимофій, Мариненко Яна Франчук Антон, Щава Кирило за досягнення у олімпійських та неолімпійських видах спорту. Стипендія виплачуватиметься щомісячно до кінця року.

За результатами засідання стипендії з міського бюджету були призначені 21 спортсмену з велоспорту, панкратіону, снукіру, греко-римській боротьбі та 2 тренерам, вихованці яких здобули перемоги на зазначених змаганнях.

Стипендії виплачуватимуться щомісячно протягом року спортсменам, які в попередньому році посіли призові місця на чемпіонатах світу та Всеукраїнських змаганнях, а також їх тренерам.

В залежності від досягнутих спортивних результатів розмір стипендії встановлено від 50 до 450 грн.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF