---
Суспільство

На захист рідної землі

На захист рідної землі
Бібліотекарі районної бібліотеки та СЗШ №10 до Дня Збройних Сил України організували та провели національно-патріотичну годину, присвячену воїнам, які захищають незалежність нашої держави.
Говорили про те,що сьогодні ми дійсно відчуваємо захист Збройних Сил, тому що на сході нашої країни іде неоголошена війна, так звана АТО. Вже чимало українських сімей відчули жахливі наслідки війни, втративши своїх рідних і близьких. Солдати добровольчих загонів та регулярної армії віддали життя за кожного з нас!

Наш край також втратив своїх синів на Сході. Ми всі розуміємо біль цих втрат і глибоко співчуваємо цим родинам. Ведучі заходу поіменно згадали небесну чоту Світловодщини, а всі присутні вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

Учасниками заходу були учні 6-А класу СЗШ №10, з яких Добровольська Вікторія, Макогон Валерія, Привалова Катерина, Ніколаєва Софія долучилися до ведучих та декламували патріотичні вірші. Також присутні переглянули відеоролик «Збройні сили України». Насамкінець дітям було презентовано стенд-пам'ять загиблим землякам в зоні АТО, виставку дитячих малюнків «Мир понад усе» та дві книги 1.Т.Чухліб «Донеччина та Луганщина козацькі землі України», 2. В.Пилат «Бойовий гопак і основи захисту Вітчизни».

На заході не обійшлося і без творчості. Діти згадали, що символ миру – голуб. Тому виготовили паперового голуба , на крилах якого написали найзаповітнішу мрію свого класу, щоб всі люди планети Земля жили у мирі та злагоді.



На захист рідної землі
На захист рідної землі

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF