---
Суспільство

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування
У залі засідань Олександрівської районної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.
Сільських, селищних голів, депутатів усіх рівнів з їх професійним святом привітали голова районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко. Вони подякували всім за співпрацю, ініціативність та побажали здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови своєї громади, а також вручили відзнаки з нагоди дня місцевого самоврядування.

Так, за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня місцевого самоврядування Грамотою Олександрівської районної державної адміністрації та Олександрівської районної ради нагороджено секретаря Красносілківської сільської ради Вікторію Богатир, секретаря Олександрівської селищної ради Юрія Вороніна, землевпорядника ІІ категорії Ясинівської сільської ради Оксану Жданюк, головного бухгалтера –головного спеціаліста Розумівської сільської ради Ірину Красніченко, депутата Олександрівської районної ради Анатолія Ситника.

Привітала зі святом всіх присутніх і голова районної профспілкової організації працівників державних установ Олександра Геращенко. Вона вручила грамоти обласної та районної профспілкової організації.

Привітання від народного депутата України Олеся Довгого передала його помічник-консультант Катерина Бондаренко, а також вручила подяки народного депутата.

Для всіх присутніх концертну програму підготували артисти районного Будинку культури.
Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

"ВК" у PDF