---
Суспільство

Свято позашкілля «Країна мрій»

Свято позашкілля «Країна мрій»
Знам’янський Центр дитячої та юнацької творчості з року в рік підтримує створений імідж, примножує творчі здобутки, продовжує найкращі традиції. Ось тільки літо передало естафету осені, як Центр дитячої та юнацької творчості гостинно відкрив двері, запросивши всіх бажаючих на свято радості, відкритості та щирості, у чарівний світ майстерності і таланту під назвою «КРАЇНА МРІЙ».
Першим цього дня вихованців, педагогів, батьків та гостей свята, в ході урочистої частини, привітав директор закладу Подвиженко Геннадій Іванович, побажавши подальших успіхів та творчих злетів у новому навчальному році усім талановитим та небайдужим до світу мистецтва, науки та техніки, зазначивши: «Серце повниться радістю, гордістю, надіями тому, що росте достойна зміна – майбутнє України. Тож, вітаємо усіх з початком творчого навчального року! Зичимо вдалих стартів, щасливих починань, нових здобутків!».

З нагоди свята зі словами щирої вдячності педагогам та побажанням стійкого прагнення до здобуття нових вершин та горизонтів вихованцям, звернулася головний спеціаліст відділу освіти Попова Тетяна Миколаївна.

Недаремно кажуть, заклад живе доти, допоки до нього приходять навчатись маленькі діти, нове покоління. І от сьогодні, вперше, переступили поріг нашого закладу юні вихованці. На згадку про цю мить всі дітлахи отримали символічні подарунки.

Свято відбувалось у вигляді чарівного квесту – подорожі в країну мрій. Так діти відвідали місто «Саморобкино» - де на дітей вже чекали керівники науково – технічного напряму Н.Філоненко (керівник гуртка «Паперопластика»), та Ю.Випиналюк (керівник гуртка «Сувенір»); місто «Креативчик» підготували керівник гуртка «Іграшка сувенір» Н.Любінська та керівник гуртка «Бісероплетіння» Т.Акіменко; місто «Арт-листочки» - С.Цатурян (керівник гуртка «Малюнок, графіка, живопис»), С.Кондратьєва (керівник гуртка «Незвичайне поряд»); місто «Лімпопо» - керівник гуртка «Ляльковий театр» К.Зайченко; та яка ж подорож без музики та пісні в місті «Домісольки», де дітей зустрічали керівники вокальних гуртків Ж.Ніклонська та Ю.Бакай поряд з містом «На хвилях української музики» - (керівник вокально-інструментального ансамблю В.Куліков).

Під час відвідування міста «Ла–ла–денс» керівники хореографічних колективів закладу М.Стукаленко, К.Степанова та Ю. Ставицька підготували запальний флеш–моб.

Наприкінці свята всі учасники дитячої країни під назвою Центр дитячої та юнацької творчості, долучились до розмальовування панно «Розмай дитячих мрій» та стали учасниками цікавого флеш–мобу в супроводі попурі пісень національно-патріотичного спрямування.

Свято подарувало всім гарний настрій та незабутні враження.

Відділ освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF