---
Суспільство

Нова українська школа – нові освітні вимоги

Нова українська школа – нові освітні вимоги
23 серпня голова райдержадміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко разом з першим заступником голови райдержадміністрації Анатолієм Каражбеєм побували у Розумівській школі, де зустрілися з батьками та педагогічним колективом На зустрічі були присутні Розумівський сільський голова Микола Христенко та директор КЗ “Олександрівське НВО №2” Олександр Зінченко.
Під час зустрічі було обговорено питання про навчання дітей села Розумівки, які йдуть до першого класу у 2018/2019 навчальному році. У зв’язку з неукомплектованістю, 1 клас Розумівської школи у новому навчальному році функціонувати не буде, тому батькам школярів було запропоноване декілька варіантів навчання маленьких школярів, зокрема підвіз учнів до Бовтиської школи або ж до Олександрівських шкіл. В той же час посадовці пообіцяли, що 1 клас зможе функціонувати у 2019/2020 навчальному році у разі, якщо за парти сядуть не менше 5 школярів.

Також керівники району побували у Бовтиській школі, де проінспектували готовність закладу до нового навчального року у форматі Нової української школи.
Нова українська школа – нові освітні вимоги

"ВК" у PDF