---
Суспільство

Відкриття табірної зміни

Відкриття табірної зміни
Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Щороку в нашому закладі працює табір відпочинку „Веселкограй“ з денним перебуванням при КЗ «Миколаївське НВО» .
У таборі діти цікаво проводять свій час. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей.

На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас, дорослих – організаторів програм відпочинку, та від начальника табору І.О.Горбунової, яка запланувала для дітей цікаві тематичні дні в таборі, екскурсії, ігри, конкурси.

З вітальним словом до дітей звернулася директор закладу А.П.Кушняр, яка побажала усім оздоровитися, набратись сил та добре відпочити. Директор презентувала подарунок від начальника відділу освіти молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації С.В Крамаренко , яка на передодні відкриття табору подарувала тенісний стіл.

Розпочалася робота в таборі з урочистої лінійки. Діти готувалися до відкриття табору, вивчали девізи, назви загонів, речівки. А ще не обійшлося без солодощів. Кожен отримав смачне морозиво, дякуючи нашим постійним спонсорам: Ковалевському В.І., Чабановському В.Ф, Рибінському В.Й. та Рибінському Б.Й.


"ВК" у PDF