Олександрівський район
Суспільство

Виїзний прийом у Красносіллі

Виїзний прийом у Красносіллі
22 травня перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей разом з начальником відділу освіти райдержадміністрації Сергієм Тимком побував у селі Красносілля, де відбувся виїзний прийом громадян.
Під час зустрічі з працівниками сільської ради порушувалося питання відновлення автобусного сполучення за маршрутом Олександрівка – Красносілля, а також щодо організації підвезення учнів до пунктів проведення ЗНО.

Анатолій Каражбей ознайомив присутніх з питаннями децентралізації та медичної реформи які зараз є актуальними для усієї України.

Посадовці відвідали місцеву амбулаторію, де під час зустрічі з її працівниками Анатолій Каражбей детально зупинився на основних напрямках медичної реформи, інформував, що буде збережено існуючу мережу медичних установ району та наголосив на необхідності більш детального ознайомлення населення з особливостями медичної реформи.

Побував Анатолій Каражбей і у закладах освіти. У дитячому садочку він ознайомився з умовами навчання і виховання дошкільнят та відвідав опорну школу КЗ «Красносільське НВО», де зустрівся з трудовим колективом. Під час зустрічі начальник відділу освіти Сергій Тимко детально проаналізував стан фінансування закладу і наголосив на тому, що освітня галузь є в пріоритеті органів місцевої влади. З початку 2018 року для місцевої школи придбано комплект меблів для кабінету інформатики, м’ячі, пневматичну гвинтівку, класну дошку. Найближчим часом буде придбано навчальне обладнання для кабінету географії вартістю понад 90 000 грн., комп’ютерне обладнання та меблі й дидактичний матеріал для майбутнього першого класу. Протягом літніх канікул буде проведено реконструкцію спортивного майданчика, на що з районного бюджету та бюджету сільської ради виділено 540 000 грн.

Працівники закладу під час зустрічі порушували питання ремонту системи водовідведення закладу та звернулися з проханням сприяти прокладанню у с. Красносілля мережі широкосмугового інтернету.

"ВК" у PDF