Знам’янський район
Суспільство

«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат

«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат
Відбулися матчі другого туру Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року.
У Знам’янці зустрічалися «Буревісник» (Петрове) та «Хлібодар» (Суботці). Вже на 5-ій хвилині матчу «Буревісник» відкрив рахунок: відзначився Артем Солодов, який результативно зіграв на добиванні. Після подачі з кутової позначки півзахисник «Хлібодару» Євген Семчук ударом головою зрівняв рахунок – 1:1. На 68-ій хвилині зустрічі подача з кутового завершилася взяттям воріт «Хлібодару» – Артур Розсолодін результативно пробив головою у нижній кут воріт. Команда з Суботців зуміла проявити характер і не лише зрівняла рахунок, але і вирвала перемогу. Спершу Олександр Степаненко скористався помилками центральних захисників суперника і переправив м’яч у ворота «Буревісника». А на 85-ій хвилині матчу Роман Прозоровський здійснив індивідуальний прохід і виконав чудову передачу на Сергій Грузіна, який переправив «круглого» у сітку воріт – 3:2. Суботцівський «Хлібодар» здобув другу перемогу у Відкритому чемпіонаті Знам’янського району, двічі перемігши обидва «Буревісники» на виїзді з однаковим рахунком 3:2.

Після звітного матчу тренер «Хлібодару» Олег Колюка зазначив наступне: «Установку на гру виконали. У другому матчі поспіль добре зіграв центр поля, що не вдавалося у минулому сезоні. У товариських матчах робили акцент на гру у центральній зоні. Це дало користь. Результатом гри, зрозуміло, задоволений. Хотілося відзначити рівень суддівства у цьому матчі. Не заважав грати. Хотілося, щоб арбітраж у всіх матчах був таким. Також дякую супернику за гру. Приємно було нам грати на міському стадіоні. Своїм футболістам вдячний за хорошу гру і здобуту перемогу».

Богданівський «Буревісник» вдома здобув впевнену перемогу над «Маяком» з Трепівки – 6:0. У складі переможців дублі оформили Дмитро Базака та Олександр Постільняк; ще по одному м’ячу забили Вадим Малий і Денис Жадан. «По грі – суперник двічі пробивав по наших воротах – наприкінці кожного з таймів. У першому влучили у створ, у другому – вище. По при це гравці «Маяка» боролися, старалися нам не поступатися. Їх голкіпер чимало раз виручав свою команду. Я після матчу їм подякував за гру. Щодо нашої гри, то суттєво нам допоміг швидкий гол вже на першій хвилині. Багато створили моментів. Хотіли реабілітуватися за поразку у попередньому домашньому матчі. Сьогодні мали кадрові проблеми, але молодь не підвела нас», – зазначив після матчу тренер «Буревісника» Олександр Довженко.

У Дмитрівці глядачі матчу «Колос» – «Нива» побачили гольову зливу – було забито 9 м’ячів. У першому таймі матчу господарі провели результативний 9-тихвилиний інтервал, протягом якого забили аж чотири м’ячі. Після перерви цибулівська «Нива» спробувала переломити хід поєдинку – відіграла два м’ячі, але помилки в обороні «знищили» інтригу. Знову у ворота «Ниви» залетіло два м’ячі. За дві хвилини до завершення основного часу зустрічі Ігор Паньковський встановив остаточний рахунок зустрічі – 6:3 на користь дмитрівського «Колоса». Відзначимо, що у складі «Колосу» дублі оформили Анатолій Волков і Максим Корчинський.

Після двох зіграних турів без очкових втрат йдуть лише дві команди – «Колос» та «Хлібодар». У заліку бомбардирів лідирують Олександр Степаненко («Хлібодар») і Микола Швець («Колос»). Наступний тур чемпіонату відбудеться 5-6 травня, а наступними вихідними, 28-29 квітня, у Знам’янському районі стартує традиційний розіграш Кубка пам’яті Сергія Коржа.

Андрій Шевчук
«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат
«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат
«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF