Олександрівський район
Суспільство

Відбувся І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”

Відбувся І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”
З метою виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених державних службовців у березні-квітні 2018 року районною державною адміністрацією проведено І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”.
У першому турі взяли участь завідувач сектору опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Григор’єва, головний спеціаліст юридичного сектору апарату райдержадміністрації Алла Похнатюк, завідувач сектору з питань державної реєстрації райдержадміністрації Руслан Шевченко та головний спеціаліст сектору запобігання і виявлення корупції, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Владислав Комірний.

За умовами Конкурсу учасники пройшли тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу, виконали практичні завдання зі складання ділового документу та володіння персональним комп’ютером.

За результатами Конкурсу переможцями визнано:

у номінації “Кращий керівник” – завідувача сектору опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяну Григор’єву

у номінації “Кращий спеціаліст” – головного спеціаліста юридичного сектору апарату райдержадміністрації Аллу Похнатюк.

Переможці І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” братимуть участь в ІІ турі Конкурсу, який відбудеться у м. Кропивницькому у червні цього року.
Відбувся І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF