Знам’янський район
Суспільство

На апаратній нараді окреслено ряд першочергових завдань

На апаратній нараді окреслено ряд першочергових завдань
Голова районної державної адміністрації О.Лукашов провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.
Під час наради були розглянуті питання щодо завершення опалювального сезону 2017-2018 років, проведення заходів із благоустрою території населених пунктів району та проведення акції «За чисте довкілля», вжиття заходів щодо протипожежної безпеки в закладах соціально-культурної сфери.

Особливу увагу голова райдержадміністрації Олександр Сергійович акцентував на вжитті заходів щодо запровадження освітянської реформи «Нова українська школа». Головна мета — створити школу, яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння використовувати їх у житті. Керівник району наголосив на першочергових завданнях щодо придбання обладнання та меблів для учнів реформованих шкіл та виконанні вимог новітнього освітнього простору.

В рамках проведення медичної реформи голова райдержадміністрації підкреслив необхідність вжиття заходів щодо виготовлення проектної документації для будівництва нових приміщень Володимирівської АЗП-СМ та Трепівської АЗП-СМ.

Олександр Сергійович повідомив присутнім про те, що скоро стартує весняна посівна кампанія, своєчасне та якісне проведення якої є запорукою отримання в майбутньому гарних результатів та врожаїв.

Наостанок очільник району звернув увагу на необхідності підведення рівня середньої заробітної плати працівників району до рівня середньої заробітної плати в області.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF