---
Суспільство

Індія займає перше місце за обсягами експорту продукції товаровиробників Кіровоградщини

Індія займає перше місце за обсягами експорту продукції товаровиробників Кіровоградщини
На цьому наголосила директор департаменту економіки облдержадміністрації Ніна Рахуба під час бізнес-наради за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Індія в Україні Пана Манодж Кумар Бхарті. На бізнес-нараді, що пройшла у НВО "Радій", також були присутні представники провідних підприємств та бізнес-кіл регіону, вищих навчальних закладів. Основана увага під час спілкування була зосереджена на актуальних темах розвитку україно-індійських відносин, зокрема в площині налагодження зовнішньо-економічних зв’язків Республіки Індія із Кіровоградщиною.
На початку зустрічі директор департаменту економіки облдержадміністрації Ніна Рахуба підкреслила, що Індія є надійним і важливим для нашого регіону партнером. Адже серед 110 країн світу, з якими підприємства Кіровоградщини мають постійні зовнішньо-економічні та торгівельні зв’язки, Індія за обсягами експорту продукції займає перше місце.

"Експорт з Кіровоградщини постійно зростає і наш регіон має всі можливості і наміри продовжувати співпрацю і нарощувати обсяги зовнішньої торгівлі. На даний час на території області діє два спільних індійсько-українських підприємства і ми сподіваємось, що після сьогоднішньої зустрічі таких підприємств стане значно більше", - наголосила Ніна Рахуба, додавши, що область відкрита для поглиблення взаємовигідного співробітництва та реалізації спільних інвестиційних проектів.

Під час презентації економічного потенціалу та соціально-культурних надбань Індії, Пан Посол звернув увагу учасників наради на сектори, в яких можна розвивати і посилити індійсько-українське співробітництво. Серед таких напрямків він виокремив туристичну, освітню та аграрно-промислову галузі.
Індія займає перше місце за обсягами експорту продукції товаровиробників Кіровоградщини

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF