---
Суспільство

Районний семінар вчителів іноземних мов

Районний семінар вчителів іноземних мов
19 березня 2018 року на базі Олександрівської філії КЗ «Олександрівське НВО №1» відбувся районний семінар вчителів іноземної мови на тему «Початковий стан навчання іноземної мови у сучасному навчальному закладі освіти».
Під час проведення семінару обговорювались питання щодо розвитку комунікативних компетенцій сучасного учня, використання ігрових технологій та способи мотивації учнів при вивченні іноземних мов та творчої активності вчителя.

Вчителі району відвідали відкритий урок англійської мови в 6 класі, який провела Личак Валентина Іванівна, вчитель англійської мови вищої категорії. Учасникам семінару було продемонстровано використання ІКТ-технологій на уроці іноземної мови та різноманітних інтерактивних форм і методів під час проведення уроку.

Після обговорення уроку вчителі району мали змогу познайомитися з навчальним закладом, зокрема відвідали музей Вчителя, оглянули навчальні кабінети.

На завершення семінару вчителі виробили проект методичних рекомендацій та вирішили підготувати матеріали до «Ярмарку педагогічних ідей»
Районний семінар вчителів іноземних мов
Районний семінар вчителів іноземних мов

"ВК" у PDF