Новгородківський район
Суспільство

Афганістан – незагоєна рана

Афганістан – незагоєна рана
З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та з нагоди 29-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан на Алеї слави воїнам-афганцям в селищі Новгородка відбувся мітинг-реквієм та урочисте покладання квітів. Аби вклонитися мужності загиблих воїнів-інтернаціоналістів, на захід прийшли небайдужі новгородківці.
Серед них представники районної та селищної влади: перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк, заступник голови районної ради Віктор Криворучко, селищний голова Олександр Сириця, голова районної ради ветеранів Іван Орел, помічник народного депутата України Олеся Довгого Ніна Грязнова, воїни-афганці, їхні родичі та близькі, рідні загиблих у тій страшній війні, військовослужбовці та учасники бойових дій в зоні АТО, представники районного парламенту дітей, установ та організацій, учнівська молодь ПТУ №36, громадськість селища.

До присутніх звернулися перший заступник райдержадміністрації Сергій Краснюк та селишний голова, воїн-афганець Олександр Сириця, які зазначили, що ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих та вшановуємо тих, хто ризикував своїм життям, виборюючи спокій та стабільність для дружніх країн, чим заслужив вдячність їхніх народів та глибоку повагу співвітчизників. Вони і вручили відзнаками за активну громадянську позицію, патріотичне виховання молоді, значний особистий внесок у розвиток ветеранського воїнам-афганцям Юрію Гудзю та Миколі Ковалю. Потім всі присутні вшанували пам'ять полеглих воїнів-інтернаціоналістів Новгородківщини та поклали квіти до барельєфів воїнів-афганців. По закінченню мітингу-реквієму отцем Михаїлом у Свято-Троїцькому храмі було відправлено панахиду за загиблими воїнами-інтернаціоналістами.
Афганістан – незагоєна рана
Афганістан – незагоєна рана
Афганістан – незагоєна рана

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF